Karamelové latte bonfire

Karamelové latte bonfire

Potřebné ingredience:

  • Dvojité espresso
  • Sirup DaVinci karamel
  • Hnědý cukr
  • Mléko
  • Toffee poleva DaVinci na ozdobu

Postup přípravy ( nápoj o objemu 480 ml):

  1. krok: Volitelné: Pro ozdobení sklenice ponořte její okraj v toffee polevě a následně v hnědém cukru.
  2. krok: Připravte dvojité espresso a přidejte 1 dávku karamelového sirupu DaVinci a 2 čajové lžičky hnědého cukru.
  3. krok: Vše důkladně promíchejte, dokud se cukr nerozpustí.
  4. krok: Přidejte našlehané mléko.
  5. krok: Nakonec ozdobte toffee polevou a posypte hnědým cukrem.

    Tip pro vás: Vyzkoušejte také variantu s rostlinným nápojem.

Produkty z naší nabídky pro přípravu: