Lotus frappe

Lotus frappe

Potřebné ingredience:

  • Espresso
  • DaVinci Toffee poleva
  • Frappé vanilková prášková směs
  • Mléko
  • Led
  • Karamelová sušenka Lotus

Postup přípravy ( nápoj o objemu 480 ml):

  1. krok: Naplňte sklenici do ¾ ledem, přidejte připravené espresso a dolijte studeným mlékem po úroveň ledu.
  2. krok: Vše nalijte do mixéru Santos a přidejte 1 odměrku Frappé vanilkové práškové směsi, 2 karamelové sušenky Lotus a 2 čajové lžičky DaVinci Toffee polevy.
  3. krok: Spusťte program 3.
  4. krok: Směs přelijte z mixéru zpět do sklenice a ozdobte nadrobenou karamelovou sušenkou Lotus.

    Tip pro vás: Vyzkoušejte také variantu s ovesným nebo sójovým ml*kem.

Produkty z naší nabídky pro přípravu: