Pralinková horká čokoláda #96

Pralinková horká čokoláda #96

Potřebné ingredience:

  • Horká čokoláda Abyss
  • Sirup DaVinci malina
  • Mléko
  • Čokoládové hoblinky
  • Volitelně: šlehačka

Postup přípravy ( nápoj o objemu 350 ml):

  1. krok: Dejte 1 odměrku horké čokolády Abyss do sklenice přidejte trochu horké vody a metličkou vymixujte.
  2. Krok: Přidejte 2 dávky sirupu DaVinci malina.
  3. Krok: Dolijte teplým mlékem a vše promíchejte.
  4. Krok: Nakonec ozdobte volitelně šlehačkou a posypte čokoládovými hoblinkami.

    Tip pro vás: Vyzkoušejte také variantu s rostlinným ml*kem.

Produkty z naší nabídky pro přípravu: