Velikonoční horká čokoláda

Velikonoční horká čokoláda

Potřebné ingredience:

  • Horká čokoláda Abyss
  • Sirup DaVinci karamel
  • Sirup DaVinci vanilka
  • Horká voda
  • Mléko
  • Volitelně: šlehačka
  • Mini čokoládová vajíčka

Postup přípravy ( nápoj o objemu 350 ml):

  1. krok: Do šálku dejte 1 odměrku horké čokolády Abyss, přidejte trochu horké vody a metličkou vymixujte.
  2. krok: Přidejte 1 dávku sirupu DaVinci karamel a 1 dávku sirupu DaVinci vanilka.
  3. krok: Dolijte horkým mlékem.
  4. krok: Nakonec volitelně ozdobte šlehačkou a posypte rozdrobenými mini čokoládovými vajíčky.

    Tip pro vás: Vyzkoušejte také variantu s rostlinným ml*kem.

Produkty z naší nabídky pro přípravu: